Mom & Dad Academy

De Mom & Dad Academy biedt handige online cursussen speciaal voor ouders en verzorgers van kinderen t/m 4 jaar. Wil jij meer weten over de ontwikkelingsfasen die je kind doormaakt? En hoe je hem of haar het beste kunt stimuleren om persoonlijke kwaliteiten en talenten te ontplooien?

Via onze interactieve cursussen bouw je op een makkelijke en leuke manier kennis op. Zo creëer je een veilige en vertrouwde omgeving, waarin je je kind vol zelfvertrouwen kunt ondersteunen in het opgroeien naar dreumes of peuter.

Samen leren over alle belangrijke thema’s

Van een band opbouwen met je baby tot zorgen dat hij of zij een positief zelfbeeld ontwikkelt, maar ook taalontwikkeling en sociale vaardigheden: onze cursussen zijn opgebouwd uit verschillende lessen. Kies de cursus die aansluit op jouw gezinssituatie en krijg direct toegang tot onze online leeromgeving. Je kunt de lessen volgen wanneer het jou uitkomt! Zo ontdek je de unieke kwaliteiten en talenten van jouw kindje op later leeftijd. Ben jij benieuwd hoe wij dat doen bij ons op het kinderdagverblijf? Voel je welkom voor een rondleiding of kennismakingsgesprek.

Rondleiding inplannen

Bij Saffana’s kindercentrum krijgt jouw kind alle ruimte om zich te vermaken, te leren en te ontwikkelen met leeftijdsgenootjes.

Almere buiten - Almere Stad - Amsterdam Noord

Waardering kinderen
0
5/5
Waardering ouders
0
5/5