Waarom biologische voeding?

Biologische en verse producten voor de maaltijd omdat dit gezonder is en beter voor de lichamelijke ontwikkeling van het jonge kind.

Biologisch eten is meestal de beste keus als het om je gezondheid gaat. Helaas zijn nog niet alle producten biologisch beschikbaar, maar we doen ons best om ook hier verandering in te brengen zodra deze mogelijkheden er zijn. Saffana’s kindercentrum is van mening dat kinderen het beste moeten krijgen. Wij kiezen daarom bewust voor biologische voeding. In biologische landbouw mag geen gebruik worden gemaakt van kunstmest, genetisch gemanipuleerde gewassen en chemische bestrijdingsmiddelen. Het is gebaseerd op het behoud van milieu, natuur en landschap en het welzijn van mens en dier.
Wij staan stil bij de gezondheid van uw kind. Met een gezond lichaam kan uw kind zich op sociaal en cognitief vlak beter ontwikkelen. In de eerste levensjaren is voeding voor uw kind belangrijk.
Uw kind vormt dan de bouwstoffen voor het opgroeiende lichaam. Kinderen die zich goed en vitaal voelen staan open voor meer en nieuwe uitdagingen.

Voordelen biologische voeding

Afgestemde voeding voor uw kind

Saffana’s kindercentrum vindt het belangrijk dat er met betrekking tot voeding naar de behoefte van elk individueel kind wordt gekeken. Hierin speelt u als ouder/verzorger ook een belangrijke rol. Daarom betrekken wij ook uw wensen hierin mee.
Wij bieden dan ook een gevarieerd aanbod aan van verschillende soorten producten zoals een warme maaltijd, groenten en fruit en tussendoortjes. Alles is vers, biologisch en suikervrij.

Rondleiding inplannen

Bij Saffana’s kindercentrum krijgt jouw kind alle ruimte om zich te vermaken, te leren en te ontwikkelen met leeftijdsgenootjes.

Almere buiten - Almere Stad - Amsterdam Noord

Waardering kinderen
0
5/5
Waardering ouders
0
5/5