Vestiging ‘The Little Stars’

Saffana’s kindercentrum is een gezellige, kleinschalige en ongedwongen omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bij Saffana’s kindercentrum vindt u een huiselijke sfeer, waar uw kind zich veilig en geborgen voelt. In een dergelijke omgeving kan elk kind zich ontwikkelen in een vast dagritme, op zijn eigen tempo, met verschillende activiteiten zoals: peutergym en peuteryoga. De kinderen worden gestimuleerd om mee te doen aan bewegingsactiviteiten.

Wij hebben een eigen buitenterrein ingericht voor alle leeftijden waar we in alle weersomstandigheden kunnen spelen en genieten. Het buitenterrein biedt een diversiteit aan speelplekken die de kinderen uitdagen om hun eigen spel en vaardigheden te ontwikkelen. Op ons buitenterrein hebben wij ook ruimte ingericht voor twee kippen en twee konijnen. Kinderen kunnen de kippen en konijnen helpen verzorgen, naar ze kijken en uiteraard mogen zij zelf de eieren van de kippen rapen. Verder is een deel van de tuin ingericht als moestuin waarbij de kinderen betrokken raken bij zaaien en oogsten en de cyclus van de seizoenen. Ook maken de kinderen op deze manier kennis met de vele groenten, kruiden en fruitsoorten.

devider5

Warme biologische maaltijden

Elke middag eten de kinderen een gezonde, verse en warme biologische maaltijd op het kinderdagverblijf. Zien eten doet eten! Bovendien ontlast dit ouders in hun drukke ‘avondspits’. Het kind heeft in elk geval al 1 gezonde biologische warme maaltijd gehad.

biologische-voeding

devider5

Opvoeden volgens ons pedagogisch beleidsplan

Ons pedagogisch beleid beschrijft onze visie op het opvoeden van kinderen in een andere situatie dan de thuissituatie. De volgende opvoedingsdoelen staan hierin centraal:
  Zorgen dat kinderen zich emotioneel veilig voelen.
  Kinderen de gelegenheid bieden om zich persoonlijk te ontwikkelen.
  Het begeleiden van kinderen in hun sociale ontwikkeling.
  Kinderen leren omgaan met normen en waarden uit de samenleving.

Saffana’s Kindercentrum heeft een praktische vertaling gemaakt van dit beleid, het pedagogisch werkplan. Deze kunt u op locatie inzien.

devider5

Verticale groepen

Kinderen van 0 tot 4 jaar zitten bij ons samen in één groep. Zo leren ze al snel omgaan met kinderen van verschillende leeftijden. Een kind hoeft bovendien niet telkens te wennen aan een nieuwe pedagogisch medewerker.

devider5

Flexibele opvang

U kiest voor de opvang die past bij uw dagindeling:
  Hele dagopvang van 10,5 of 11,5 uur per dag.
  Halve dagopvang van 6 uur per dag.
  Dagopvang flexibel.
  Openingstijden van 6.00 tot 19.00 uur.

 

Heeft u nog vragen?
U kunt telefonisch contact opnemen met de vestigingsmanager, deze staat u graag te woord.
Of klikt u hier om het contactformulier in te vullen.

(c) Copyright 2019 | Alle rechten voorbehouden